Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
reklam
reklam

Adıyaman’da gıda işletmeleri denetlendi

ADIYAMAN TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ UYGULAMAYA KOYDUĞU DİNAMİK DENETİM SÜRECİ KAPSAMINDA GIDA DENETİMİ YAPTI.

ADIYAMAN TARIM VE ORMAN

Adıyaman Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri İçişleri Bakanlığının uygulamaya koyduğu Dinamik Denetim Süreci kapsamında gıda denetimi yaptı.

Kontrollü normalleşme dönemi dinamik denetim sürecinde Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak 8 ayrı gıda denetim ekibiyle Adıyaman’da bulunan gıda üretim, satış ve toplu tüketim işletmeleri denetlendi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas’ın da eşlik ettiği gıda denetimlerinde Covid salgını ile mücadele tedbirlerine uyum yönünden denetimler yapıldı.

Nurettin Kıyas denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Kontrollü normalleşme döneminde gıda işletmelerinin denetiminin artarak devam edeceğiz Salgınla mücadele tedbirlerine aykırılık durumlarında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereği yaptırımların uygulanıyor. Hem vatandaşlarımızın hem de gıda işletmecilerinin Covid-19 kurallarına uyması salgının ortadan kaldırılması için oldukça önem arz etmektedir” diye konuştu.