Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
reklam
reklam

Akdeniz Belediyesi ’Şıh Muhammet Abbari Türbesi’ni yeniledi

MERSİN’İN MERKEZ AKDENİZ BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN ‘ŞIH MUHAMMET ABBARİ TÜRBESİ’NİN YENİLENEREK VATANDAŞLARIN ZİYARETİNE HAZIR HALE GETİRİLDİĞİ BİLDİRİLDİ.

MERSİN'İN MERKEZ AKDENİZ BELEDİYESİ

Mersin’in merkez Akdeniz Belediyesi tarafından yenilenen ’Şıh Muhammet Abbari Türbesi’nin yenilenerek vatandaşların ziyaretine hazır hale getirildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların daha nezih, temiz ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri amacıyla, ilçe sınırlarında bulunan cami ve Kur’an kurslarının yanı sıra, dua etmek veya adak adamak için ziyaretçilerini ağırlayan türbeler de yenileniyor.

Bu kapsamda son olarak, Bahçe Mahallesinde bulunan ’Şıh Muhammet Abbari Türbesi’, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlükleri tarafından baştan sona yenilendi.

Yenilenen türbe için düzenlenen törende konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Halkımız için önemi olan değerleri önemsiyor ve sahip çıkıyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucu, türbemizde kapsamlı yenileme, düzenleme ve tadilat çalışması yapılarak vatandaşlarımızın ziyaretine hazır hale getirildi. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu çatı altındaki dualarımız ve adaklarımız kabul olsun” dedi.