Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
reklam
reklam

Kahramanmaraş’ta dinamik denetimler başladı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN COVİD-19 TEDBİRLERİNE YÖNELİK “DİNAMİK DENETİM SÜRECİ” GENELGESİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİYOR.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Covid-19 tedbirlerine yönelik “Dinamik Denetim Süreci” genelgesi üzerine yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştiriyor. Şehir genelinde oluşturulan 33 ayrı denetim ekibi maske, mesafe ve temizlik uygulamalarını takip ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Yeniden Kontrollü Normalleşme Süreci” çerçevesinde denetimlerini artırdı. Zabıta Dairesi Başkanlı il genelinde 33 ayrı denetim ekibi oluşturuldu. Oluşturulan denetim ekipleri görevlendirildikleri bölgelerde Covid-19 salgınının önlenmesi kapsamında genelgeler ve İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararları doğrultusunda yoğunlaştırılmış denetim faaliyetlerine başladı. Denetimler kapsamında, sorumluluk alanlarındaki tüm işyerleri, toplu taşıma araçları, parklar, caddeler ve sokakları tek tek taranarak İçişleri Bakanlığı Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sistemine kayıt ediliyor. Ayrıca vatandaşlar ve esnaflarca maske, mesafe ve hijyen kurallara uyulması için yeniden faaliyete giren işletmelerde ve toplu olarak bulunulan alanlarda zabıta ekiplerince uyarılar yapılıyor.