Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
reklam
reklam

Samet Aybaba: “Camiaya hayırlı olsun”

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SAMET AYBABA, İSTANBULSPOR MAÇI SONRASI, “OYUNCULARIMI KUTLUYORUM. SAHANIN HER YERİNDE MÜCADELE ETTİLER. FORMALARI İÇİN ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPIYORLAR. CAMİAYA HAYIRLI OLSUN” DEDİ.

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbulspor maçı sonrası, “Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ettiler. Formaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Camiaya hayırlı olsun” dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 26. haftasında evinde İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “İyi başlangıç ve erken gol oldu. 20’nci dakikadan sonra skoru koruyalım düşüncesiyle rakibe alan bıraktık. Sonlandırmalarda da sıkıntı yaşadık. İkinci yarı biraz değişiklikle kalemizden pozisyonlar uzaklaştı. Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ettiler. Formaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bireysel motivasyon düşüklükleri de terk edilip artık yukarı doğru çıkmaya başladı. Hedefi olan takımlar için maç maç bakıp önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız. Camiaya hayırlı olsun” diye konuştu.