Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

Türkoğlu Belediyespor 17 Nisanda başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL

Türkoğlu Belediyespor 17 Nisanda başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL LİGİ) maçlarının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında durdurulan Bölgesel Amatör Lig maçları yaklaşık 1 yıldır oynanmıyordu. Bu yıl 17 Nisan’da başlayacak maçlar öncesinde Türkoğlu Belediyespor tesislerinde kurban kesildi, dualar edildi.

Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş Kahramanmaraş’ta eksik olan futbolun Türkoğlu ile yükseleceğini söyledi.

Başkan Okumuş yeni sezonda Türkoğlu Belediyspor’un hedefinin 3. Lig olduğunu söyledi ancak bununla da yetinmedi. Başkan Okumuş 2024 yılında Türkoğlu Belediyespor’un büyük bir özveriyle 1. Lige yükseleceğini belirtti.