Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Büyük Bir Heyecanla Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş’ta AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, şehirdeki kalkınma projeleri ve geleceğe yönelik planlar ayrıntılı olarak ele alındı.

Kahramanmaraş’ta AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, şehirdeki kalkınma

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısında gelecek için atılacak önemli adımlar konuşuldu. Bu kapsamda; altyapı projeleri, sağlık ve eğitim alanlarındaki iyileştirmeler, konut projelerinin artırılmasına yönelik çalışmalar ve şehirdeki yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen diğer projeler masaya yatırıldı. Toplantıya, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri; Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin, Tuba Köksal ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan’ın yanı sıra pek çok vatandaş katılım sağladı.

Deprem Sonrası Çalışmalar

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, depremin yaralarını sarmak için her türlü çabayı sarfettiklerini ve vatandaşlardan yeni Kahramanmaraş’ın inşaası noktasında sabırlı olmalarını beklediklerini ifade etti. Debgici, Kahramanmaraş’ın her noktasında çalışmaların devam ettiğini belirterek tüm çalışmaların fiziksel olarak 2025’e kadar sona ereceğine inandıklarını belirtti. Konuşmasının sonunda meclis toplantısına katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

TBMM Köy İşleri Komisyonu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ise AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri olarak şehrin her türlü sıkıntısı için çözüm odaklı bir anlayış içerisinde hareket ettiklerini belirtti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bakan olduktan sonra ilk ziyaretini 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a yaptığı belirterek ziyaretler kapsamında verdiği vaatlerden bahsetti. Vahit Kirişçi, raylı sistemin kazandırılması noktasında da önemli sözler alıklarını söyledi.

AK Parti Sıradan Bir Parti Değil

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti’de siyaset yapmanın büyük bir sorumluluk istediğini belirtti. Doğan, AK Parti teşkilatları olarak sonuna kadar milletin hizmetkarı olacaklarını ve vatandaşa tepeden bakan bir anlayışın içerisinde olmayacaklarını ifade etti.

Milletvekili Mehmet Şahin de bu büyük teşkilatın dosdoğru yolunda gitmesini sağlayan bütün kadrolara teşekkür etti.