Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gündem

YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Kahramanmaraş’ta

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde edeceğini ve adım adım iktidara yürüdüğünü söyledi.

Bir dizi ziyaret ve yerel seçim çalışmaları için Kahramanmaraş’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Çağlayancerit’te Halka Hitap Etti.

Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Üzeyir Kızılseki’nin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Erbakan, “YRP Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak 31 Mart seçimlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi adım adım iktidara yürüyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan,bereberindeki heyetle birlikte  Çağlayancerit’den sonra , Pazarcık ve Türkoğlu ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu