Ahmet Kılçık’a Tüm Muhtarlar Sendikası’nda Önemli Görev

Kılçık, yeni görevinde Tüm Muhtarlar Sendikası Genel Merkezi Mali İşler Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
Kahramanmaraş’ta muhtarların sorunlarının çözümü, mahallelerin ihtiyaçlarının ilgili mercilere ulaştırılması ve muhtarlık kurumunun güçlendirilmesi adına önemli çalışmalar yürüten Ahmet Kılçık’ın, yeni göreviyle birlikte bu çalışmalarını 81 ildeki muhtarların hakları ve mahallelerin geleceği için sürdüreceğine inanıyoruz.

1Medya TV olarak, Tüm Muhtarlar Sendikası Genel Merkezi Yönetim Kurulu’na seçilen Ahmet Kılçık Başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kahramanmaraş’taki başarılı çalışmalarını Türkiye geneline taşıyacağına ve muhtarlarımızın haklarının savunulması noktasında önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyoruz.
Ahmet Kılçık Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.


