Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Siyaset
reklam

ÜNLÜ GAZETECİ-TELEVİZYONCU VE ORGANİZATÖR NECATİ SELVİTOP, KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan organizatör Necati Selvitop,  aday adaylığı başvurusunun ardından ayağının tozuyla depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklara buluştu.

Depremin ilk gününden itibaren bölgeden ayrılmayan Türkiye’nin yakından tanıdığı gazeteci ve ünlü televizyon programcısı Necati Selvitop,  yaraların sarılması ve bölgede günlük yaşamın normalleşmesi için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyor.

AK Parti’den 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı müracaatının hemen ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda kalan depremzedeleri ziyaret eden Necati Selvitop,  çocuklara çikolata yetişkinlere ise bal ikram etti.