Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
reklam
reklam

Camideki şehit adına yaptırılan çeşmenin musluklarını ikinci kez çaldılar

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE AYŞE FATMA HATUN CAMİ’NİN AVLUSUNDA BULUNAN HAYRATIN BİR HAFTA DA İKİ KEZ MUSLUKLARI ÇALINDI. CAMİ CEMAATİ BİR HAFTADA İKİ KEZ ÇALINAN MUSLUKLAR İÇİN HIRSIZLARA CAMİNİN MUSLUKLARINA DOKUNMAMASI İÇİN UYARILARDA BULUNURKEN “ALLAH ISLAH ETSİN” DEDİLER.

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE AYŞE

Adana’nın Kozan ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Mümin Hancıoğlu adına bir camiye yaptırılan çeşmenin muslukları bir haftada iki kez hırsızlar tarafından çalındı.

Alınan bilgiye göre, Ayşe Fatma Hatun Camisinde Fatma Ünlüoğlu ve Şehit Uzman Çavuş Mümin Hancıoğlu adına yaptırılan çeşmenin muslukları hırsızların hedefi oldu. Bir hafta içinde hırsızlar 13 musluğu sökerek çaldılar. Hırsızlar ilk önce 7 musluğu ardından cemaatin yeniden yerine alıp taktırdığı 6 musluğu çaldılar. Cuma namazına gelen cami cemaatinden Murat Ünüvar, bir hafta içinde ikince kez muslukların çalındığını belirterek, “Bugüne kadar böyle bir şey olmamıştı. Bir haftada iki kez çalındı. İlk etapta 7 tane çalındı ikinci etapta 6 tane çalındı. Üzülüyor insan hırsıza rica ediyoruz caminin çeşmesine dokunmasın” dedi.

Cami cemaatinden Selçuk Yılmaz ise “Allah ıslah etsin. Bunu yapan kendi bilir aslında. Bizim görevimiz camiyi ayakta tutmak. Onun görevi çalmak. Onlar cehennemi bizler inşallah cenneti doldururuz. Allah ıslah etsin diyoruz” dedi.

Cami imamının şikayetçi olduğu hırsızlık olayı ile ilgili ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.